Fantastisk Shiraz fra absolut Topårgang – stemplet af Nick Stacy fra Vinaceous og hans team.
92 POINTS by James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition (Årgang 2012) +
”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above.
Resultatet er en usædvanlig, dyb mørkerød farve, koncentreret og fantastisk cremet vin, – med en duft af mørke bær og krydderier, intense sorte frugter, mørk chokolade og mokka noter. Denne vin fylder bogstaveligt munden – og efterlader en lang eftersmag af, silkebløde tanniner og ristede ege nuancer.
2011 årgangen kan nydes i sin unge alder eller kan lagres i op til 8 år og er perfekt til grillet kød, Vildt, Lam, pølser og BBQ.
En kasse indeholder 12 flasker – 75 cl – 14,5% Alkohol.
Vinen er fra Familien Pieri’s vingård i bakkerne mellem McLaren Flat og Kangarilla. Disse gamle vinstokke er høstet med håndkraft og fremstillet ved anvendelse af traditionelle teknikker ad Vinaceous vinmager Elena Brooks (Dandelion Vineyards). Vinen er modnet i ege tønder og udvalgt af Vinaceous Vinavlere Mike Kerrigan og Nick Stacy. Vinen sendes til West Cape Howe Vin (WA) for efterbehandling, klaring, blanding og aftapning af Vinaceous.
Vinaceous konceptet er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder – mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien. Vinaceous ‘mål var at genskabe dette på etiketterne, med fokus på sjove og provokerende billeder, baseret på teater og cirkus plakater fra 30’erne og 40’erne.
Af de otte Vinaceous vine som tilbydes – hvoraf vi fører de 6 – er nogle eksklusivt lavet udelukkende for Vinaceous af nogle af Australiens mest talentfulde nye unge vinmagere. Alle druer er udvalgt fra de bedste regioner, der passer til de valgte sorter under fuld kontrol af Vinaceous vinproducenter.