Den nysgerrige 2

747.80 DKK 445.00 DKK

1 x Pena Granacha 2010

1 x Chateau du Vallier 2007

1 x Root:1 Pinot Noir 2011

1 x Barbera D’Alba 2009

1 x Talento 2012

1 x CMC 2011

Kategori:

Denne smagskasse er for den nysgerrige, som ønsker at smage forskellige vine og dermed finde de nye favoritter.

Pena Granacha 2010
Spansk frugtbombe som er kåret til årets grillvin 2013. Fed fylde med masser af modne skov og brombær.eftersmagen oplever du lette krydderier af Muscat og let peber og afsluttes i en elegant fadnuance.
Perfekt til grill maden.

Chateau du Vallier 2007
En franskmand som smager af frugt og vanilie. Har en kraftfuld eftersmag.
En god allround vin.

Root:1 Pinot Noir 2011
Spændende vin fra Chile. Virker elegant når man får den i munden, men den går hurtigt over i rund og smagfuld. Smagen er frisk og frugtrig med et lille strejf af krydderier og let elegant fad.
Perfekt til grillet fisk og fjerkræ, fuglevildt samt fede oste og svinekød

Nebbiolo D’Alba 2010
Italiensk  “Baby-Barolo”, som byder på en fin bouqet af modne bær, et strejf af trøffel og lidt krydderier, en blød og afbalanceret smag med den typiske, lidt tørre Nebbioloafslutning.
God til italiensk mad, ost og rødt kød.

Talento 2012
Vinen blød med et behageligt, saftigt førstehåndsindryk, som bløde og elegante tanniner er med til at understrege. Saftigheden og friske, røde bær bæres med over i eftersmagen, som varer ved.
Fungere rigtig godt sammen med et bredt udvalgt af pasta- og risretter, f.eks. paella med chorizo, sammenkogte retter, helstegt pattegris eller svinemørbrad.

CMC 2011
Italiensk rødvin fra den kendte Amarone producent Zeni. Vinen har en super flot balance mellem modne bær samt lidt svag sødme af overmoden blomme og efter en kort dekantering åbner eftersmagen sig med let frisk peber og runder over i mocca og bitter chokolade.
En super lækker vin til et par gode grillbøffer, tungere sammenkogte retter samt modne vellagrede oste.

Vægt 6 kg