Tomahawk Shiraz 2013

170.00 DKK 85.00 DKK

LAND
Australien

SERVERING
17-18 grader

NYDES BEDST
Inden 2020

REGION
McLaren Vale

INDHOLD
75cl. pr. fl.
STIL
Kraftig

DRUETYPE
Shiraz

RESTSUKKER

ALKOHOL
15 %

 

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Super vild RedHeads Studio Shiraz med power og oplevelser

Ny winemaker på RedHeads Studio, Dan Graham, har fundet noget super lækkert og intenst Shiraz i McLaren Vale, som er blevet pakket ind i TOMAHAWK flasker og sendt hertil. Graham har overtaget rollen som Chief Winemaker efter Adam Hooper og ved at han skal leve op til en meget højt niveau – både kvalitetsmæssigt og oplevelses-mæssigt. I følge Dan Graham har han løftet denne nye årgang af Tomahawk op på niveau med de andre kendte Rack One, Back Shed mv.

Tomahawk Shiraz 2013, Australsk Shiraz i stor stil

Duften er fyldt med lækker varm frugt, krydderier og charmerende fadnuancer i vanilje-stil fra lagringen på de amerikanske fade. Vinen er lækker og fyldig med masser af varm frugt, uden det bliver marmelade sødt. I smagen åbner sig mørk chokolade, cedertræ, flot fadstruktur og mørk moden frugt af skovbær og sortebær.

RedHeads Studio, McLaren Vale, og nu også i Barossa Valley

Kender du endnu ikke historien eller vinene fra den magiske legeplads i Australien, så er det på tide at få en på opleveren. RedHeads Studio er en legeplads for winemakers fra hele Australien. De kommer dertil med det mål, at udforske og afprøve alternative teknikker og metoder og “lege” med vinen på en måde, som de aldrig ville få lov til i deres faste daglige arbejde på mange af de helt store brands og vinerier. På RedHeads Studio kan de hver især afprøve grænser og udfordre traditioner samt alle de “kloge regler”. Her kan de helt frit uden en dagsorden og strategi lege med druerne, mosten og vinen i fadene og fremtrylle den ene sublime specialitet efter den anden. Ingen grænser og ingen hæmninger – fuldstændigt som du vil opleve vinene.

Vægt 1 kg