Lyngrove Collection Pinotage 2015/2016

89.95 DKK 60.00 DKK

12 på lager

Kategorier: ,

Tapas eller asiatisk ? – Lyngrove Pinotage er sagen…

Her får du vidundermidlet inden for vinens verden, Lyngrove Pinotage. Har du et par flasker Lyngrove Pinotage liggende i vinreolen, så behøver du slet ikke være så bekymret, for du kan servere næste alt til den, uden den bliver fornærmet. Er du lige til en let tapas i aften, eller har gæster til det store udvidede tapas bord. Er det pizza/pasta-dag eller stor den på sparreribs, eller spændende asiatiske retter hjembragt fra kineseren. Måske du bare nyder en pose Sea Salt Grov Chips som jeg lige nu. Lyngrove Pinotage ER meget allround, men på den fede måde. Den er bare super lækker og kan lige tackle at blive sat til det hele.

Festvinen til den store buffet…

Næste gang du skal holde stor selskabelig fest og tænker; 4 slags kød, 2 slags kartofler, lidt salater og 2 slags sovs leveret til døren, så bestil også Lyngrove Pinotage her hos os. Den vil matche din buffet næsten uanset hvad du sammensætter fra kokke-menuen og vinen er behagelig at nyde gennem en selskabelig stund med sange og taler osv. Husk i øvrigt at alle uåbnede flasker tages retur.

Lyngrove Pinotage 2015 fra Sydafrika på 14%

Flot duft og smag af røde bær med svage noter af ristet træ. En elegant rødvin på Pinotage som vil ramme de fleste smagsløg. Vinen åbner sig hurtigt i glasset og pleaser med det samme. Eftersmagen tilfører lidt krydderi til bær-frugten.

Pinotage fra Sydafrika

Druen som er en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsault er Sydafrikas nationaldrue, som blev skabt i 1925. Pinot Noir kender du fra flere vinregioner i verden, især Bourgogne. Og Cinsault kender vi i dag mest (oprindeligt Rhone) fra Sydafrika, men nok mest under Hermitage. Pinotage kan nogle gange være ret speciel i sine nuancer hvor røg og eksotiske frugter dukker op midt i din rødvin – dog ikke i denne Lyngrove Pinotage.

Vægt 1 kg