Chaffey Bros LA CONQUISTA 2014 Battle for Barossa

169.95 DKK 90.00 DKK

Ikke på lager

En intens frugtrig bamse fra Barossa Valley i Australien,

Flot ren mørk farve med svage orange nuancer – endeligt en oversøisk vin som ikke er blå-lilla, men ægte i farven og med en fortælling om, at vinen har bare en smule alder. I duften finder du lækre krydderier og en moden blommet stil, som runder over i en mild fadnuance samt lidt læder og urter. Smagen i denne spændende Tempranillo Garnacha blanding fra Chaffey Bros. er helt unik. En magtkamp i glasset om at få dine smagsløgs opmærksomhed. De 2 spanske druer, Tempranillo og Garnache, ses pletvis her og der i det Australske landskab, men sjældent på samme vingård. Er du til vin, hvor udtryk som smuk frugt, elegant saftig frugt, elagante krydderier og mildt fad rammer dine smagsløg, ja så har du fundet din vin her. Denne super-bland fra Chaffey Bros. er et mesterligt håndværk. Du må ikke forventer sort fuldfed og bombet vin som Barossa Valley oftest leverer. Efter lidt tid i glasset vil du opleve, at frugtnuancen bevæger sig over til lidt grove jordbær og mild sød lakrids og at krydderierne bliver lidt mere markante.

Her i denne rødvin fra Barossa Valley, får du en vinøs smagsrig smuk oplevelse. Jeg garanterer personligt for, at sætter du dig ned og smager, virkeligt nyder og smager på denne rødvin, gerne i nogle gode store rødvinsglas, så vil denne La Conquista behage dig og dine smagsløg. Vinen er et super alternativ til netop klassiske modne spanske vine og kan også dække over lidt Rhone-stil fra Frankrig.

Chaffey Bros. Wine Co.

Vingården Chaffey Bros. Wine Co. drives af de 2 meget kreative og hårdt arbejdende gutter, Daniel Chaffey Hartwig og Theo Engela i 2008. Vingården er blandt de mindre i Barossa og kan på et godt år producerer lige under 100.000 flasker i alt, fordelt på ca. 10 vine. Theo er født og opvokset i Barossa. Hans indgang til vinens verden var som drueplukker hos forskellige producent i sine teenage år og senere en årrække på Penfolds med mere vinøse opgaver. I mange år arbejdede Theo mest med design af vin etiketter og opbygning af brands til vinfirmaer i hele verden.
Daniel Chaffey, hvis gran-onkel var Bill Chaffey, stifter af det væsentligt mere kendte Seaview Wineri i McLaren Vale, har altid haft vinproduktionen tæt inde på kroppen, og Daniels inspiration kommer deraf også mest fra Bill Chaffey. “Min andel i stiftelsen af Chaffey Bros. Wine Co. er helt klart til ære for min onkel Bill” udtaler Daniel, som nu sammen med hans svoger Theo, selv står for alt fra arbejdet i marken til vinen er klar til salg på flasker.

James Halliday – Australiens vinamelder No.1

– har flere gange stiftet bekendtskab med de 2 talenter og roser dem for deres mere moderne tankegang som inkludere stor respekt for naturens regler.
Det er da også blevet til 4 flotte stjerner ud af 5 mulige i Halliday’s anmeldelse af selve vingården.

Vægt 1 kg