Torraccia del Piantavigna 2012 –

480.00 DKK 175.00 DKK

Ikke på lager

Kategorier: , ,

 

Dette er en enestående chance for at smage en topvin. Du har mulighed for at smage en af Italiens højest estimerede og bedst præmierede vine.

Vinen har fået de italienske anmeldere helt op af stolen og de står i kø for at lovprise vinen. Selv den italienske vinbibel Gambero Rosso giver år efter år vinen topkarakteren 3 glas. Så bliver det ikke bedre.

Smag selv hvorfor samtlige italienske vinguides år efter år giver vinen topkarakter, og tager den med på deres toplister over de bedste italienske vine overhovedet – på trods af den lave pris.

Torraccia del Piantavigna har marker i de to meget trendy Nebbiolo-områder Ghemme og Gattinara. I takt med at de bedste marker i Barolo og Barbaresco er blevet for dyre, har mange vinkenderes opmærksomhed rettet sig mod disse “nye” vinområder i det nordlige Piemonte. Torraccia er den absolutte topproducent i området, og præmieres hvert år med 3 glas i Gambero Rosso.

Meget lys rubinrød med brun kant. Duften har mineraler, blomme, modenhed og ganske let sødme. En duft man sjældent finder i vine til salg – her får du moden vin. Smagen er blød og moden med blomme, frisk frugtsyre og lette bittertoner og tanniner. Moden smag af Nebbiolo der skal drikkes nu. Mineralerne og de mørke toner kommer klart frem i smagen. Ret hård vin for Nebbiolo-freaks. Gode muskler og fyldig krop efter lidt tid i glasset

Vægt 1 kg